Winkelwagen

Geen artikelen € 0,00

Veilig betalen!

Barbecue & buitenkeuken

Goedkope barbecuehoezen in vele soorten en maten!

Er gaat niets boven een gezellige barbecue en vrijwel iedereen heeft wel een mooi exemplaar in de tuin staan. In ons wisselende klimaat is het echter wel verstandig om de bbq of buitenkeuken na gebruik met een afdekhoes te beschermen tegen regen, vocht en andere invloeden van buitenaf.

Let u er bij de keuze van een barbecuehoes wel op dat u de juiste maat heeft. Het is echter niet altijd nodig om een beschermhoes van hetzelfde merk als de barbecue aan te schaffen. Vaak past ook een goedkopere, universele hoes van een ánder merk. Bekijk snel ons enorme aanbod aan goedkope barbequehoezen!

a


Barbecuehoezen in alle soorten en maten

Tegenwoordig bezit bijna iedereen wel een barbecue. Met mooi weer is er niets fijner dan lekker buiten eten.

Barbecues zijn er in alle soorten en maten. De één zweert bij een houtkoolbarbecue, de ander kiest voor het comfort van een gasbarbecue. Maar of u nu een ronde barbecue, een vierkante of zelfs een complete buitenkeuken heeft, Beschermhoesonline.nl heeft voor ieder exemplaar wel een geschikte beschermhoes.

Al onze beschermhoezen direct uit eigen voorraad geleverd

Onze verschillende barbecue afdekhoezen zijn vervaardigd uit zeer hoge kwaliteit polyester. Op die manier is uw kostbare barbecue gedurende het hele jaar beschermd tegen vuil en vocht. Alle barbecuehoezen zijn bovendien direct uit voorraad leverbaar waardoor u nooit lang hoeft te wachten.

Altijd een geschikte barbecuehoes

Beschermhoesonline.nl heeft altijd een hoes die aan uw wensen voldoet. Of u nu een eenvoudige kogelbarbecue bezit of een groter model buitenkeuken, wij hebben voor ieder wat wils! Kijk gerust eens rond op onze website en schroom niet om bij vragen contact op te nemen met onze klantenservice.

Beschermhoes voor buitenkeukens

Wij leveren niet alleen beschermhoezen voor eenvoudige houtskoolbarbecues, maar ook afdekhoezen voor uw buitenkeuken! Wij begrijpen volkomen dat u uw buitenkeuken zo goed mogelijk wilt beschermen tegen allerlei invloeden van buitenaf. Daarom kunt u bij ons altijd terecht voor een passende afdekhoes.

Tips voor het gebruik van een barbecuehoes

Wilt u zolang mogelijk gebruik maken van uw nieuwe beschermhoes? Neem dan de volgende tips in acht:

1.  Zorg ervoor dat u de barbecuehoes na gebruik droog opbergt.

2.  Let er op dat uw barbecue volledig is afgekoeld voordat u de beschermhoes aanbrengt

3.  Houd er rekening mee dat u de beschermhoes niet beschadigd bij het aanbrengen

Bent u overtuigd? Dan kunt u nu uw keuze maken op beschermhoesonline.nl

Heeft u moeit met het maken van een keuze? Neem dan contact op met onze klantenservice. Heeft u uiteindelijk een keuze gemaakt, dan kunt u de beschermhoes online in onze webshop bestellen. Bestelt u vóór 16.00u. dan heeft u de afdekhoes zelfs de volgende werkdag al in huis!